برنامه غذایی زعفران
مرداد ماه : ذخیره غذایی موجود در پیاز زعفران را افزایش داده و باعث افزایش تولید کلاله زعفران می شود و ویژگی های خاک را بهبود می بخشد.
شهریور ماه : ضد عفونی کننده خاک است و باعث پیشگیری از بیماری های قارچی و جلوگیری از پوسیدگی پیاز زعفران می شود. همچنین تامین کننده پتاس است که موجب بهبود عمل فتوسنتز می شود و باعث افزایش مقاومت نسبت به تنش های کم آبی و شوری می گردد.
مهر ماه : سبب افزایش قدرت جوانه زنی گل زعفران می گردد.
اسفند ماه : سبب رشد و توسعه بهتر ریشه جهت سال آینده ، افزایش مقاومت پیاز زعفران در مقابل تنش های دمایی ، آبی ، آفات و بیماری ها می گردد. همچنین سبب افزایش قدرت رویش و تثبیت در رشد جوانه انتهایی می گردد.